WindShareFund: zelf investeren in windmolens

WindShareFund is een duurzame, groene investeringsmaatschappij uit Nederland die investeringsfondsen in windenergie initieert. WindShareFund maakt groen beleggen door te investeren in rendabele, kwalitatief hoogwaardige windmolenparken, toegankelijk voor een breed publiek.
> Lees verder

Missie: Waarom wij beleggen in windmolens

WindShareFund maakt investeren in een schoner milieu door een rendabel, stabiel beleggingsproduct voor iedereen toegankelijk. Reductie van CO2-uitstoot is essentieel voor onze toekomst. Wij bevorderen de transitie van energieopwekking uit fossiele brandstoffen naar duurzame energie door direct te investeren in windmolens.
> Lees verder

Bestuur

WindShareFund is opgericht door fervent natuurliefhebber en vijfde generatie ondernemer Charles Ratelband. Hij wordt ondersteund door een team van professionals op diverse vakgebieden.
> Lees verder

Board of Trustees

WindShareFund kent een Board of Trustees (Raad van Advies) bestaande uit drie personen die gevraagd en ongevraagd advies geven. Het is een vrijblijvend adviesorgaan ter ondersteuning van het team van WindShareFund.
> Lees verder

Partners

WindShareFund levert een kwalitatief hoogwaardig product en werkt daarom uitsluitend samen met betrouwbare, gerenommeerde partners.
> Lees verder

Foundation

WindShareFund ziet investeren in wind als meer dan een manier om een aantrekkelijk rendement te realiseren voor haar deelnemers. Maatschappelijke betrokkenheid en actief bijdragen aan een beter, schoner milieu, staan hoog in het vaandel.
> Lees verder