Board of Trustees

WindShareFund kent een Board of Trustees (Raad van Advies) die gevraagd en ongevraagd advies geeft. Het is een vrijblijvend adviesorgaan ter ondersteuning van het team van WindShareFund.

  • Pieter (P.W.H.M.) van de Kimmenade MBA (honorair)
    Pieter (P.W.H.M.) van de Kimmenade MBA (honorair)

    De heer Van de Kimmenade heeft een zeer uitgebreide, internationale ervaring in de bancaire wereld. Hij was in verschillende functies werkzaam bij onder andere Rabobank, Continental Bank, Citibank en Aareal Bank. Tevens was hij als directielid jarenlang betrokken bij de Foreign Bankers Association. 

    Als landendirecteur was hij in 1991 de drijvende kracht achter de oprichting van de Nederlandse vestiging van Aareal Bank (in haar segment een premium bank in vergelijk tot bijvoorbeeld ING REF en Rabobank dochter FGH bank). De Duitse vastgoedbank Aareal is een internationaal vooraanstaande specialist in onroerend goed, met kantoren in Europa, Noord-Amerika en Azië. Activiteiten in Nederland zijn gefocust op de commerciële onroerend goedmarkt. In zijn carrière bij Aareal, die zich uitstrekte over meer dan 20 jaar, bevestigde de heer Van de Kimmenade zijn uitstekende reputatie als nationaal en internationaal specialist op het gebied van financiering aan zowel private als institutionele partijen. 

    Hij gelooft in de kracht van economie en ecologie die elkaar versterken in een duidelijk groene, rendabele investering en was als adviseur dan ook al in een vroeg stadium intensief betrokken bij de oprichting en ontwikkeling van WindShareFund N.V.