• Captin

    Captin beheert het participantenregister van het fonds WindShareFund I‎. Captin was tot oktober 2017 onderdeel van Van Lanschot Bankiers. Captin B.V. beschikt over een vergunning als beleggingsonderneming voor het exploiteren van een multilaterale handelsfaciliteit, het ontvangen en doorgeven van orders en het uitvoeren van orders. Captin staat onder toezicht van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) en staat geregistreerd in het register van de AFM.

  • KPMG Meijburg & CO

    KPMG Meijburg & CO is een van de meest prominente belastingadviesorganisaties van Nederland. Hun dienstverlening staat voor hoogwaardige advisering die wordt gekenmerkt door betrokkenheid en integriteit. De beschrijving van de Nederlandse fiscale gevolgen in het Informatie Memorandum van WindShareFund wordt onder verantwoordelijkheid van Meijburg & Co opgesteld.

  • Deutsche WindGuard

    Deutsche WindGuard is een groot, internationaal bedrijf uit Duitsland dat investeerders en ontwikkelaars, fabrikanten, besluitvormers in overheden en bedrijven over de hele wereld, uitgebreide en onafhankelijke expertise over alle facetten van windenergie biedt. Deutsche WindGuard voorziet WindShareFund voornamelijk van Due Dilligence-onderzoeken met betrekking tot windmolens.