• Captin

  Captin beheert het participantenregister van het fonds WindShareFund I‎. Captin was tot oktober 2017 onderdeel van Van Lanschot Bankiers. Captin B.V. beschikt over een vergunning als beleggingsonderneming voor het exploiteren van een multilaterale handelsfaciliteit, het ontvangen en doorgeven van orders en het uitvoeren van orders. Captin staat onder toezicht van de Autoriteit Financiele Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) en staat geregistreerd in het register van de AFM.

 • KPMG Meijburg & CO

  KPMG Meijburg & CO is een van de meest prominente belastingadviesorganisaties van Nederland. Hun dienstverlening staat voor hoogwaardige advisering die wordt gekenmerkt door betrokkenheid en integriteit. De beschrijving van de Nederlandse fiscale gevolgen in het Informatie Memorandum van WindShareFund wordt onder verantwoordelijkheid van Meijburg & Co opgesteld.

 • Deutsche WindGuard

  Deutsche WindGuard is een groot, internationaal bedrijf uit Duitsland dat investeerders en ontwikkelaars, fabrikanten, besluitvormers in overheden en bedrijven over de hele wereld, uitgebreide en onafhankelijke expertise over alle facetten van windenergie biedt. Deutsche WindGuard voorziet WindShareFund voornamelijk van Due Dilligence-onderzoeken met betrekking tot windmolens.

 • BeleggeninWindenergie.nl

  BeleggeninWindenergie informeert over duurzame energie en de energietransitie in het algemeen, en beleggen in windenergie in het bijzonder. U vindt hier bijdragen van mensen werkzaam in dit vakgebied. We zijn niet onafhankelijk, maar proberen wel verschillende kanten te belichten en een eerlijk verhaal neer te zetten. Vanuit de overtuiging dat als meer mensen kennis hebben van de voor- en nadelen van (investeren in) hernieuwbare energie, de interesse hierin zal toenemen. Dit platform besteedt daarnaast ook veel aandacht aan gerelateerde thema's zoals natuurbescherming, circulaire economie, Sustainable Development Goals (SDG's), maatschappelijk verantwoord ondernemen en klimaatverandering.