• Van Lanschot Bankiers

  Van Lanschot is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Van Lanschot is actief in Private Banking, Asset Management en Merchant Banking, en is gericht op het behoud en de opbouw van het vermogen van haar klanten. Vanuit de afdeling Equity Management Services is Van Lanschot fondsadministrateur en beheert de bank het participantenregister van fonds WindShareFund I.

 • KPMG Meijburg & CO

  KPMG Meijburg & CO is een van de meest prominente belastingadviesorganisaties van Nederland. Hun dienstverlening staat voor hoogwaardige advisering die wordt gekenmerkt door betrokkenheid en integriteit. Meijburg verzorgt voor WindShareFund de fiscale advisering.

 • EY

  Ernst & Young is een wereldwijd opererend, gerenommeerd bedrijf in dienstverlening. EY is de controlerend accountant van WindShareFund.

 • Ecofys

  Ecofys is een vooraanstaand consultancybedrijf op het gebied van duurzame energie, energiebesparing en CO2efficiëntie, energiesystemen en -markten alsmede energie- en klimaatbeleid. Ecofys verzorgt de technische due dilligence bij de aankoop van de windturbines.