AD - Maxima reikt Koning Willem 1 prijs uit in Nijmegen

NIJMEGEN - Koningin Máxima reikt in mei volgend jaar in Nijmegen de Koning Willem 1 prijs uit, dé nationale prijs voor duurzaam ondernemen.  De prijs wordt tweejaarlijks toegekend. Burgemeester Hubert Bruls is blij dat Maxima voor de uitreiking naar de Waalstad komt.  Hij ziet het als een mogelijkheid om het Nijmegen als Green Capital Europa nog meer en beter in beeld te brengen.

https://www.ad.nl/nijmegen/maxima-reikt-koning-willem-1-prijs-uit-in-nijmegen~ab43651b/ 

Nijmegen is in 2018 een jaar lang dé duurzame hoofdstad van Europa. Talloze nationale en internationale  manifestaties vinden dan in Nijmegen plaats. Maar ook in wijken wordt extra aandacht besteed aan groene en milieuvriendelijke initiatieven.  De aftrap van het Green Capital jaar is eind januari.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich sinds begin september aanmelden voor de Koning Willem I Prijs en de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap. De inschrijving loopt tot en met 31 januari 2018. 

Regio

Bruls hoopt dat ook ondernemingen in de regio Arnhem-Nijmegen , grootbedrijven en MKB-bedrijven, zich ook voor de prijs inschrijven. ,,Het zou geweldig zijn als een onderneming uit onze regio één van de prijzen wint. Hoe dan ook, samen met de Koning Willem I Stichting zullen we zorg dragen voor een onvergetelijke uitreiking. Mét groene uitstraling”, aldus Bruls.