Duurzaam Actueel - Klippa – De moderne duurzame kassabon

De papieren kassabon: 30mln kilo afval, 13mln liter olie & 55mln liter water per jaar in NL. Tijd voor de digitale versie van Klippa.

Alleen al in Nederland zorgt de papieren kassabon jaarlijks voor 30 miljoen kilo afval. Daarnaast wordt door de productie ook nog eens 13 miljoen liter olie en 55 miljoen liter water verspild. Dat dit nog kan in 2017, een tijd waarin iedereen vrijwel alles digitaal doet. Klippabrengt hier verandering in! Onze ambities liggen bovendien ver buiten Nederland omdat dit een wereldwijd probleem is. 

Klippa is toekomst van kassabon

Klippa is de toekomst van de papieren kassabon. Wij brengen een digitale versie die bonnen rechtstreeks vanuit de kassa bij jou op je smartphone zet. Zo hoeft er geen papier meer verspild te worden en raak je bovendien nooit meer een bonnetje kwijt: Klippa werkt via de cloud. Zo heb je altijd en overal op een CO2-neutrale manier toegang tot je bonnetjes.

CO2-neutraal uitgeven van kassabonnen

Het enige wat winkeliers nodig hebben is een klein universeel kastje, genaamd KlippaCast. Met dit kastje, dat minder dan 80 euro kost, is de papieren kassabon voorgoed verleden tijd. Hoewel de CO2-uitstoot bij de productie van KlippaCast minimaal is, planten we bomen ter compensatie van de uitstoot. Op die manier werken we 100% CO2-neutraal. Het bedrag voor de CO2-compensatie zit zelfs al in de prijs van het kastje verwerkt. Winkeliers kunnen via Klippa dus direct starten met het CO2-neutraal uitgeven van kassabonnen. 

Enorme duurzame besparing

Het is tijd dat winkeliers overstag gaan en klaar zijn voor de wereld van morgen. Daar hebben we ook jouw hulp bij nodig! Samen kunnen we alleen al in Nederland 30 miljoen kilo afval, 13 miljoen liter olie & 55 miljoen liter water per jaar besparen met een digitale kassabon.