GreenBonds - samenvatting

WindShareFund NV maakt investeren in windenergie toegankelijk voor veel mensen om daarmee de energietransitie naar duurzame energie te versnellen en meer impact te hebben. Er is veel draagvlak om te investeren in duurzame energie. Impact beleggen is een snel groeiende, winnende duurzame strategie. Het bedrijf WindShareFund, met momenteel € 25 miljoen belegd vermogen onder beheer, wil gaan groeien naar € 250 miljoen.

WindShareFund wil doorlopend investeren in windenergie. Het realiseren van schaalgrootte is daarvoor gewenst. Om optimaal grote proposities in de markt te zetten, zal WindShareFund voldoen aan de eisen van Europese Toezichthouders op de Kapitaalmarkt. Groeikapitaal uit GreenBonds zorgt ervoor dat we deze slag sneller slaan en de weg vooruit sterker inzetten. Dit wordt aangewend om de organisatie te verbeteren en te versterken. Daarnaast wordt in Nederland een vergunning verkregen om jaarlijks € 45 miljoen belegd vermogen op te halen. Vervolgens zal WindShareFund ook de markten in België, Frankrijk en Luxemburg betreden. De doelstelling is om binnen vijf jaar € 250 miljoen belegd vermogen onder beheer te hebben.

Investeer in WindShareFund GreenBonds en ontvang 6,5% rente op jaarbasis.

Reeds 85% ingeschreven.

Kenmerken GreenBonds

GreenBonds zijn groene obligaties uitgegeven door WindShareFund NV (holding) om groei en expansie van het bedrijf te versnellen. Investeer mee in meer impact op de energietransitie.

• De rente bedraagt 6,5% op jaarbasis met uitkeringen per kwartaal.

• Instappen is mogelijk vanaf € 500,-.

• GreenBonds hebben een looptijd van 5 jaar. Ze kunnen naar keuze van WindShareFund NV vervroegd afgelost worden. Bij eventuele vervroegde aflossing zullen naast de volledige inleg ook de emissiekosten worden teruggestort.

• De emissiekosten bedragen eenmalig 2% over de deelnamesom.

• Investeren in groene groei: De opbrengst van deze uitgifte wordt ingezet om de groei van € 25 naar € 250 miljoen duurzaam belegd vermogen te realiseren.

Beleggen in welke vorm dan ook brengt financiële risico’s met zich mee. Door aankoop van GreenBonds loopt u een debiteurenrisico. Als gevolg hiervan kunt u uw inleg geheel/gedeeltelijk verliezen. Lees voor een volledig overzicht van kansen en risico’s het Informatie Memorandum.

Download Brochure en Informatie Memorandum

» Download Brochure WindShareFund GreenBonds » Download Informatie Memorandum WindShareFund GreenBonds
Bel of e-mail ons

Heeft u vragen? U kunt ons telefonisch bereiken of per mail

Laat u terugbellen

Wilt u graag dat wij u bellen? Stuur ons dan onderstaand uw gegevens en voorkeur.

Laat u terugbellen
  •  
  •  
  •  
  • *Benodigd
WhatsApp

Of stuur ons uw telefoonnummer en terugbelvoorkeur via Whatsapp.